Turcia

M-am plimbat vreo saptamana prin Antalya la un all inclusive. Aparent am nimerit bine.

Primul lucru despre complexul respectiv: a fost construit cam in SASE luni. Trei corpuri imense, piscine fara numar la propriu, gradini amenajate etc. De fapt in mai putin de sase luni. A inceput constructia in februarie si in iunie pe final au dat drumul la tot.

Mancare buna si foarte buna. Ok, unele chestii nu mi-au placut, dar puteam alege din mult prea multe chestiuni. Serios.

Apa aproape rece la discretie la orice colt.

Camere maricele si cu bai foarte bine organizate si mari. WC-ul era separat cu usa in baie, dusul la fel. 2-3 persoane puteau fi in baie in acelasi timp fara griji ca li se strica intimitatea.

Aer conditionat blocat pe 24 de grade. Dar functional si nu galagios. Geamuri tip termopan foarte bune. Izolau fonic excelent.

Activitati pentru copii din greu, personal super misto, mai ales cel care organiza diverse activitati.

Plaja relativ curata,  turistii in general foarte decenti. Multi romani, nemti si rusi. Apa mica pana departe, valuri micute rau.

Per total am stat o saptamana fara am nici o grija. Serios! E primul meu All inclusive. Am ramas foarte placut surprins. Pur si simplu tot ce trebuia sa faci era sa te simti  bine. Fara grija ca nu ai ce face cu copiii si restul. Nu se compara cu noi sub nici o forma. Sunt la ani lumina.

Aparent la alte resorturi au fost ceva probleme cu enterocolita la copii. Si nu unul. Toti de acolo. Nasol. Plus ca minibarul se platea, desi erau la Ultra All Inclusive. La mine nu a fost cazul Era alimentat zilnic.

Au mai fost plangeri pe la atii legate de curatenie si schimbat asternuturi plus ignorarea cu desavarsire a semnului Do Not Disturb.

Per total a fost foarte cald, dar m-am simtit excelent.

Recomand cu drag.

Sa vedem la greci cum e.

2 thoughts on “Turcia”

 1. Si grecia e departe de Turcia. Pe unde m-am plimbat eu (turcia, grecia, bulgaria) cel mai mult mi-a placut Turcia din toate punctele de vedere.
  Cu bauturile la minibar nu e sigur nicaieri. All inclusive nu iti garanteaza ca si alea din minibar sunt gratis. Am fost de ex la un hotel in bulgaria 2 ani la rand. In primul an, barul era deschis nonstop si allinclusive. Al 2lea an barul era deschis nonstop, dar allinclusive doar pana la ora 23. Dupa ora asta, achitai orice comandai.
  De asta zic, sunt politici marunte pe care nu le afli decat la fata locului si difera de la hotel la hotel, chiar de la an la an.
  Peste 1 luna plec si eu in turcia la un allinclusive. Toata lumea ma intreba daca nu sunt nebun sa plec cu familia acolo, avand in vedere climatul socio-politic..
  S-auzim de bine

  1. Personal m-am simtit foarte bine pe acolo. Climatul socio-politic agitat e prin alte parti. Dar na, sa stii ca Erdogan e prezentat la tv cam cum a fost la noi ceausescu. Deci na.
   Ia si te distreaza pe acolo linistit, fii atent la mancare si daca iti pute dubios, evita.
   O sa compar si cu Grecia la un moment dat. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *