Totusi pentru ce trebuie sa protestam?

Pornind de la articolul anterior, sa fac o lista minimala cu motive solide de protest. Va rog sa continuati voi. Si eventual sa dati lista mai departe catre feisbuchistii aia cu Unirea si Rosia.

1. Clasica: Impozite si taxe corecte si comasate. Platesc intr-un singur cont si nu ma doare capul. Miscorarea numarului de taxe si impozite. Corectitudine de ambele parti ale baricadei. ANAF vs Firme.

2. Siguranta rutiera. Vrem mai multi politisti care sa dea amenzi si sa impuna strictete in trafic si pentru abateri gen mers fara lumini noaptea, pe ceata si ploaie. Pentru smecherii care fenteaza traficul periculos si total aiurea si pentru cei care incurca traficul pe banda trei.

3. Poluarea mediului cu deseuri menajere. Vrem ca ca primariile, Agentiile de Mediu si Politia sa conclucreze activ si proactiv contra celor care arunca gunoaie pe cimp. Adica sa fie agenti care sa umble pe teren si sa renunte la biroul caldut din Cringasi.

4. Vrem sistem informatic unificat pentru tot ce inseamna stat. Daca platesc ceva la politia din Cucuietii din Deal, vreau sa stiu ca functionarul din Cucuietii din Vale vede acest lucru si nu ma freaca ca nu am platit nu stiu ce.

5. Vrem transparenta si asumarea raspunderii pt orice promisiune scoasa pe gura de orice persoana in functie de conducere. De asemenea vrem sa avem metode a trage la raspundere parlamentarii care ne reprezinta si sa-i putem inlocui daca nu au activitate.

6. ….

2 thoughts on “Totusi pentru ce trebuie sa protestam?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *