Telekom! Experiente impreuna! Right!

It’s a trap!

Poveste. Pe vremea cind astia se numeau Cosmote am facut un abonament. L-am tinut vreo patru ani. Pina cind am primit o factura dubla pentru luna in care telefonul a fost inchis timp de doua saptamini. Fizic inchis. Si in restul de doua saptamini din luna folosit de citeva ori. Nevasta nu sta la telefon mai mult de un minut niciodata.

Am hotarit sa trecem pe cartela prepay acel numar pentru ca oricum ofertele acolo depaseau lejer ce chipurile aveam noi in abonament. Bineinteles a trebuit sa avem discutia cu 800 lei plata penalizatoare pentru ca de aia.

De vreun an, doi nevasta sta pe prepay. E happy. Doar ca telefonul e un nokia de ala mega dumb phone. Asa ca zilele trecute am cumparat un al doilea LG G2 mini pentru ea. Toate bune si frumoase. Mergem la un magazin telekom si zicem ca vrem cartela 4G.

Ne pune sa completam zeci de detalii pentru ca a doua zi sa respinga activarea noii cartele. Pentru ca nevasta si-a dat numele ei ca proprietar actual si eu am dat numele meu ca proprietar trecut (cit am fost pe abonament).

Trecem peste faptul ca am stat 10 minute sa completez detalii gen de cind am abonamentul, cine a fost proprietarul, cit credit am acum pe telefon, ce optiune am activata, care sint ultimele trei numere de telefon apelate si alte rahaturi. Fata de la magazin a scris vreo alte 10 minute la calculator aceste detalii si ne-a dat cartela noua. Si ne-a spus ca dureaza cam doua ore sa se activeze. Daca nu, sa sunam si vedem ce facem.

Azi am sunat si mi se spune ca nu s-a activat. Trimit buletinul meu din nou la ei, sa faca ceva modificari si primesc email ca cica s-a activat. De fapt inca nu.

Dar problema e in felul urmator!

De ce PLM ba Telekom de rahat care esti tu imi ceri parul dintre picioare ca sa imi schimbi o cartela nenorocita pe care mai dau si bani? Pe bune! De ce? La orange si vodafone am fost , am spus ce vreau si in doua minute eram afara cu noua cartela si in 2 ore era activata.

De ce trebuie sa ma enervez de fiecare data cind am de-a face cu voi?

La voi de ce dracu nu merge treaba asa? Ce cacat faceti voi in spate acolo? Chiar vreti faliment? Aparent da. Pentru ca umbla vorba ca lumea cam pleaca de la voi. Chiar cu branduirea aia noua.

Pentru ca PLM trebuie sa trec prin iad ca sa activez o cartela nenorocita?  Concediati dracu toti managerii pina la level 4-5 si angajati oameni competenti.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *