Telefoane si preturi si poate si idei

M-am laudat la un moment dat cu un Samsung S7. Din pacat am fost nevoit sa ma despart de el din motive independente de vointa mea. Are un pret super bun (parerea mea sincera). De doar 2000 lei zilele astea. Si e fain si rapid si dragut si are cam tot ce mi-as putea dori de la un telefon.

Asa ca daca tot vine ziua mare in curind, am inceput sa ma uit dupa un alt telefon. Am doua numere si S7 era pe post de telefon secundar, desi initial nu ar fi trebuit. Dar na, asa a fost sa fie si mi-a convenit.

SI ma uitam la un Samsung J7 2017. Decent, dragut si probabil relativ rapid.

Insa ce mi-a prins putin interesul au fost cele de la Xiaomi. Si am intrebat in jurul meu unde niste colegi au niste telefoane de la ei. Si sunt fericiti de alegere. Arata bine, multe au android stock. Si au procesoare decente, ecrane la fel, memorie interna de 32 GB, ram 3GB si tot asa. Plus camera foto imprumutata de la HTC la unele.

Insa ce atrage atentia e pretul de genul 800-1200 lei.

Cum ar fi Xiaomi RedMi Note 4 pe la aproape 900 lei. 

Serios, chiar daca are cpu de la MediaTek, e 2.1GHz si probabil ceva multicore (deca core aparent) si are baterie de 4100 MAh. Ok, are Miui android 6.0 dar asta e destul de vechi de acum si totusi  e peste J7 de la Samsung. SI mai ieftin.

Au si telefoane pe la 2400 lei, dar la banii astia m-as indrepta spre un Samsung S7 Edge poate. Insa pentru cele mai mid-high level vedeti mai jos cateva idei.

Sau poate Xiaomi Mi 5c pe la 1000 lei. Care sta putin aiurea doar la baterie care e la 2850 MAh. Si acesta are procesor Xiaomi Surge S1 care aparent e bun, la 2.1 GHz, 3GB Ram, 64GB storage. Doar ca nu are slot de card extern.

A, sa nu mai spun ca m-am obisnuit cu senzorul de amprenta. Si toate au asa ceva.

Si in curand o sa apara si pe la noi Xiaomi Mi A1. Care pare promitator mai ales din perspectiva pretului care cred ca va fi tot pe undeva pe la 1000-1200 lei. Sper. Si la specificatii as adauga ca desi scrie ca suporta 128 GB card extern, merg si cele de 256 GB.

Stiu, linkuri cu profitshare, insa vine plata pentru hosting si as prefera sa strang acei 70-80 de lei asa ca pana acum nu am reusit. Nu ca ar fi o problema, insa na, nu strica. Daca aveti nedumeriri cautati numele direct pe emag si aia e.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *