Telefoane – o idee de luat in seama

Ca tot e black friday si vin si eu tirziu acum.

Eu ma tot uit la telefoane. Ma tot uit la LG G2 mini care are un pret decent, desi nu e un oferta de BF nicaieri cu pret mai mic fata de alte zile.

Insa, daca vrei un telefon misto si sony sai lg g3 sau s5-6-7 ori iphone sint prea scumpe, iata ca zic eu.

Am pus mina pe Huawei P6 si P7. Arata superb. Pe bune. Ecran decent, camera probabil decenta, performante ok.

Mai rau, Allview Viper v1 sau V2 arata foarte bine. Si par a fi solide pentru ca am pus mina pe ele si le-am strins si sucit cu palma mea de muncitor agricol si nu am simtit ca ar da rateuri. X1 Soul e alt telefon misto.

Seros! Au ajuns mizeriile telefoanele astea sa arate si sa se miste bine. Si cred ca denumirea de mizerii nu e corecta acum. Sint telefoane si aia e. Trebuie sa ne obisnuim ca exista si alti producatori si marci pe piata care poate nu sint cei mai originali si virf de lance dar scot produse decente.

Si asta o spune un individ cu ochelari de cal in multe privinte si foarte pornit pe chinezariile astea no-name. Sincer, o vizita la standul Allview din orice magazin mare de IT m-a convins ca au multe telefoane misto. Daca si bateria ar fi mai mare de 1800 Mah, ar fi prea frumos.

Daca nu vrei Huawei sau Allview, mergi pe LG G3 S care e o versiune mult mai cheala a lui LG G3. La doar jumatate de pret sau chiar mai putin fata de G3.

Si stiti de ce ma uit eu la G2 Mini? Pentru ca are dimensiunea corecta a ecranului, pentru ca are si o camera foto cel putin decenta si mai ales pentru ca are butoanele pe spate si pur si simplu doar jucindu-ma cu telefonul unui coleg m-am “indragostit” de el.

Va rog, exculdeti din lista E-Boda. Orice luati, sa nu alegeti E-Boda sub nici o forma. Dar despre asta intr-un post separat pentru ca e incredibil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *