Selectie naturala

Pornind de la zoso, pe aceeasi idee am si eu una.

Azi dimineata o gagica cu X5 din ala nou, frumos alea alea. Eu pe banda doi inainte de Saftica mergeam cu ceva gen 100-120. Aia in curul meu. Posibil sa-mi dat ci vreo doua flashuri, dar cum masina are geamuri fumurii (din fabrica, da?) posibil sa nu le fi vazut.

Dar la un metru in spatele meu. Si cind prind un loc sa trec pe banda 1, ma dau si ma uit la aia. Avea in masina doi copii mici pe locurile din spate.

Si acum vine intrebarea: bah, cit de proasta poti sa fii sa mergi in curul unuia in halul asta la viteza aia cu copii in masina?? BMW cu numar ROR ceva. Cit de idioata? Sincer!

Uite asa se intimpla mizeriile dimineata. Pentru ca o proasta crede ca e grabita. Degeaba ai masina mare si smechera, la distanta aia nici un sistem nu te opreste sa intri in mine in caz de mizerii. Dar cu logica e greu.

 

Ieri seara, prin Chiajna, un gagiu loganist facea depasiri la marea limita. Dar cind spun la limita, spun ca mi-a stat inima in loc de doua ori. In spate nevasta cu copilu (bineinteles fara scaun special).

Pe centura mai incolo un audi A5 ceva era sa dea coltul de vreo trei ori. Si forta ca ultimul manelist. Ghici ce, cind am ajuns la Chitila, eram in spatele lui. Mergind normal, fara sa depasesc pe cineva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *