Muisti gen Cutu Cutu

Azi dimineata am avut o aventura misto. Muie CFR. Dar fara asta nu as fi auzit mizeria de mai jos.

Iau un maxi taxi si ma asez pe un scaun. In spatele meu o tanti care arata decent vorbea la telefon. Mi-a atras atentia subiectul.

“Pai fata, mergi si ia ciinele ala de acolo ca deja are peste 10 zile.

Aaa, da, am uitat, macar du-te si rezerva-l pina gasesc eu pe cineva cu contract de proprietate.

Ca astia ai mei la care le-am dat drumul in zona au disparut. Sper ca s-au ascuns bine.

Da sa stii ca multi din ei sint obisnuiti in haita si daca ii lasi singuri nu stiu ce sa faca. Dar lasa ca mai stam noi cu ei pina se obisnuiesc si se apuca sa cunoasca lumea si sa vada oameni. ”

 

Discutia a fost lunga. Dar imi pare rau acum ca nu m-am intors sa-i fac o poza pizdei aleia.

In caz ca nu e clar, tanti se ducea frumos si lua ciini de la adaposturi si le dadea drumul inapoi pe strada. Chiar ma miram de unde PLM tot apar ciini noi prin sat la mine.

Cred ca ies la vinatoare.

 

 

2 thoughts on “Muisti gen Cutu Cutu”

 1. Nu sunt de acord cu pozitia ta in ce privesc animalele de pe strazi pentru care tot noi suntem vinovati ca sunt pe acolo iar pe astia care ies la vanatoare, i’as vana si eu la randul meu cu un sadism ce i’ar da rusinica pana si lui Dr. Lecter.

  In rest … nu comentez.

  1. Aici avem parerile noastre. Nu e bai.
   Dar totusi, ciinii aia au fost dusi la adapost pentru un motiv. Si daca daca in termen de x zile nu e luat de vreun cetatean, atunci asta e. Eutanasiere.

   Motive pentru care sint impotriva? Simplu. Turbare, riie, boli aiuristice, agresivitate etc. Crezi ca mie imi convine sa omor ciini sau sa fiu de acord cu omorirea lor? Nici pe departe, insa cind siguranta mea ( aia fizica, sanatatea) e afectata, nevoie te invata. Si nu, eu nu sint vinovat ca exista ciini pe strazi. E atit de simplu. Vinovati sint aia care ii arunca e strada si ii lasa acolo. Poate la tine nu sint atit de multi, insa prin Bucuresti si imprejurimi au fost extrem de multi. Erau strazi in Militari unde pur si simplu nu puteai sa intri. Imi place sa cred ca ma inteleg cu ciinii si nu am avut mari probleme cu ei, dar trebuia sa le acord atentie, sa-i mingii, sa le vorbesc doar ca sa trec mai departe. Ghici ce? Asta nu e in regula. Nu ma intereseaza modul lor de organizare, nu ma intereseaza ca nu au ce minca. Am alte probleme pe cap. Griji din astea sa-si faca cine crede ca are timp pentru ele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *