Mobila italiana cineva? Sau poate haine de firma!

La Saftica e un magazin de mobila italiana. Asa zic ei ca este. Nu eu.

Si au afise cu lichidari de stoc si alte palavre de genul.

Si opresc dupa trei luni sa vad si eu ce e pe acolo.

Deci:

1. Mobila aia numa italiana nu pare a fi. Ce am vazut acolo am vazut si in Valea Cascadelor. Chestii banale si relativ urite. Dar asta e pur subiectiv.

2. Preturile? Pai erau afisata cam asa: pret+TVA. Adica 2800+TVA. Adica muie bah! Nu suport astfel de practici. Daca eu ii dau 2800 lei si ii zic ca o sa platesc eu TVA-ul la stat, nu e de acord. Oricum preturile fara tva se situeaza la un nivel usor peste media pietei. Din nou, subiectiva parerea. Daca mai pui si tva-ul deja sint scumpi fara sens. Cind iti bate vintul din toate partile in geam, fiind situat la dracu in cimp, sa ai astfel de preturi e cam jenant.

3. Sper ca toate alea sa fi fost noi si asa pareau. Insa mobila italiana adevarata era pe laun magazin prin Pipera acum vreo fix 4 ani si aia era intr-adevar interesanta pe alocuri. Dar si preturi de la 80.000 lei in sus.

4. Am vazut un singur articol interesant acolo. Plus ca preturile rau afisate ba in euro ba in lei. Adica mumu.

Un alt magazin la iesirea din Otopeni. Zic sa intru pe acolo sa vad ce si cum. Avea si etaje, insa nu am ajuns pe acolo. Pentru ca preturile plecau de la 800 lei pentru o amarita de camasa. Din nou, cind esti pozitionat in mijlocul cimpului, parca e de prost gust sa faci business cu asa preturi.

Am mai studiat niste alte chestii si am fost doar socat. 1500 lei o chestie ce cred ca era un fel de geaca usoara si subtire. A trecut ceva vreme. M-a lasat memoria.

Stiu, nu sint in target, dar zau daca am vazut vreodata o singura masina parcata pe acolo. Ca pe jos nu prea se poate aunge. Faptul ca esti pe margine de DN1 nu implica ca poti face business cu preturi ridicate.

La fel cu florarii de pe marginea drumului care iti vind marfa la pret de magazin si fara bon. Fraier ala care da marca pe asa ceva.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *