Mi-am amintit de Flanco

Si de ce nu voi cumpara nimic de la ei pentru multa vreme inca.

Am avut istorioarele cu ei in trecut.

Zilele astea ma uitam dupa un frigider. Si partea frumoasa a intrat peste tot. Inclusiv Flanco. Desi am avut un usor soc la intrare, am zis sa hai.

Ne uitam, vedem, trecem mai departe.

Dar daca tot sunt pe acolo zic sa ma uit pe la telefoane si bratari de fitness.

Si la undeva au un stand de la Fitbit cu toate produsele lor. Fara preturi afisate pe undeva. Am zis ca aia e. Or fi prea scumpe.

Ieri am intrat din greseala in alt Flanco. Aiurea. Probabil pe principiul sanatos sa-ti infrunti temerile. SI tot la standul ala ma opresc. Cumva, fix langa el erau doi angajati. Si ii intreb daca pot sa vad si eu preturile pe undeva.

Si cumva iritati imi spun ca sunt sub, pe cutii. Si ma aplec sa vad.  Cand s-au intamplat doua lucruri.

  1. Am atins o persoana care se intampla sa treaca prin spatele meu. Locul fiind ingust.
  2. Reactia lor cum ca nu trebuie sa ma aplec pentru ca pot sa fac doi pasi in spate. Ghinion. Am aproape doi metri. Doi pasi in spate inseamna cu spatele la un zid. Si tot nu vedeam nimic. Asta pentru ca probabil una din trei sau patru cutii avea un pret la vedere.

Dar mi-au spus pe un ton iritat. Si asta nu a fost frumos. Le-am recomandat sa puna preturile deasupra. Ei ca nu ca vezi ca se acopera specificatiile. Rahat! Asta era grea. Ca eu ma uitam la standul ala si vedeam o gramada de loc liber.

Dar per total tonul a fost aiurea. Cum imi permit eu sa fac astfel de remarci?

Fratele meu drag! Daca esti prost platit, nu e problema mea. Sincer. Am destule de care sa-mi pese. Faptul ca tu ai alte probleme nu inseamna ca si clientii trebuie sa iti spuporte tie sau voua mizeriile. Clientii vor sa vada din prima doua lucruri. Specificatii si preturi. Dupa care vin cu intrebari.

Asa ca va doresc sincer faliment placut si sa va preia Altex. Sa vedeti atunci distractie. Desi e putin probabil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *