Feedback Dedeman

Nu am fost de multa vreme pe acolo. Mai rar in ultimii ani ca nu avem buget de distractie.

Insa am vazut la ei un cuier care ma interesa. SI am fost acolo. Aveau doar o culoare. Cam aiurea, dar am zis ca asta e. Il luam.

Vorbesc cu un angajat si se duce sa-mi aduca pachetul. Se intoarce cu mana goala si ma anunta ca de fapt in depozit au si alte culori, doar ca nu au fost inca bagate in sistem. Asa ca cerem culoarea pe care o voiam initial si se se intoarce cu produsul.

A fost o mica aventura bagatul in masina, dar a mers.

Ce s-a mai schimbat pe acolo? Nu foarte multe, insa de data asta am gasit mereu pe cineva dispus sa imi raspunda la intrebari. Adica pe fiecare raion au cate un punct central unde am gasit angajati. Ceea ce a fost frumos.

O sa le mai trec pragul sa vedem daca a fost doar o exceptie sau pur si simplu au schimbat putin practica.

In rest, tot intuneric in magazin. Au in oferta ceva mai multe produse, mai ales pe partea de bucatarie si curatenie. Oale, pahare, tigai, detergenti etc. Nu stiam sau nu mi-au atras atentia pana acum. Foarte frumos. Nu am studiat preturile, dar cred ca data viitoare o sa o fac. Mai ales ca jumatatea foloseste detergent lichid din greu. Si sunt curios daca e vreo oferta mai buna la OMO lichid pe la vreo patru litri. Mai bune decat la Lidl. Unde uneori au un super pret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *