Drumarii nostri

Niste lucruri incredibile se intimpla. Serios.

Bucurestiul are o centura. O bucata din ea e organizata si e misto. Se lucreaza la centura de vest momentan.

Si la Chitila toata iarna bulangii aia care fac drumul mai misto au desfiintat sensul giratoriu de la acea interesctie si din cauza aia s-au format cozi imense acolo.

A venit primavara au refacut sensul giratoriu. Care putea fi refacut din toamna cind au oprit ei lucrarile. Serios. Ma gindeam la un moment dat sa ma duc cu niste oameni sa rearanjez parapetii aia de plastic. Ca doar atit trebuia facut. Fix atit. O treaba de 20 de minute in 5 oameni si aveam un trafic mult mai relaxat acolo.

Aceeasi drumari ai asfaltat centura de la Chiajna pina dupa o curba spre Chitila. S-au oprit fix acolo unde drumul eram plin de gropi. Dar frate, oprit fix acolo in cea mai mare dusmanie posibila. Si toata iarna a trebuit sa ocolesc nenorocirile alea cu risul de a face accident.

A venit primavara, ghici ce? Au acoperit gropile si au netezit niste cacaturi de praguri de ziceai ca iti rupi masina acolo.

Este incredibil de cit de prost se organizeaza drumarii in tara asta. Aud ca vor sa inchida A2 pentru nus ce chestii. Cind? In vara. Bineinteles.

Am renuntat sa mai am sperante.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *