Doua vesti si cam atit

  1. Intel inchide centrul de dezvoltare software din Bucuresti care aparent se ocupa fix de directia de dezvoltare a companiei adica IoT.  Trist si nasol. Am trecut prin ceva asemanator in trecut si nu mi-a picat deloc bine. Sper ca lumea de acolo sa-si gaseasca rostul repede si fara probleme mai departe. Succes copii!
  2. A aparut sezonul 5 din Person Of Interest. Doua episoade deocamdata. Dar e a reinceput. Ceea ce ma bucura. Ma seaca putin acum la inceput, insa puii mei o sa-l urmaresc pe tot fara skip. La ce program am perioada asta, a picat la fix. Un episod pe saptamina cind o fi si pe urma somnic 🙂
  3. Sefu de la DC s-a trezit vorbind aiurea si si-a luat-o peste botic. Nu mai intram demult pe acolo si daca intram citeam posturile doctorului. Ma intristeaza putin treaba, dar exagerarile nu sint suportate de toata lumea. Puii mei, Cum ma cind stii pe omul ala sa te apuci sa spurci aiurea asa ca esti vedet? Omul ala s-a oferit sa ma pasuiasca citeva zile cu plata cind a vazut ca am spus ca am facut plata cam tirziu si ziceam in gluma ca pina se citeste la ei  emailul cu OP-ul posibil sa treaca ceva timp. Si asta fara sa ne cunoastem. Si tu, care esti mare om vizitat te apuci sa iti bagi organul in afacerea omului aiurea pentru ca de aia. Comparatia e simpla. Te-ai cacat in casa omului. Tu cind ai vazut ca unii se caca in casa ta i-ai trimis la plimbare. Acu ai facut-o tu altuia. Nu e atit de frumos, nu? In locul lui ti-as fi dat suspend definitiv fara nici macar posibilitatea de a te mai loga sa-ti iei catrafusele. Dar asa sint eu, mai impulsiv.
  4. Hodor! Direwolf!

ps: o sa fiu in pauza o vreme pe aici asa ca nu va faceti sperante prea mari. Ramine valabila treaba cu “stiti cum sa dati de mine daca aveti nevoie sau chef”

 

2 thoughts on “Doua vesti si cam atit”

    1. Am vazut ieri 🙂 Cind m-am uitat eu erau doar doua episoade la magazin. Si cred ca e prima data cind magazinul nu e la zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *