Dieta! Uimitor! 4 kg peste weekend!

Pai se incepe de vineri. Cu un cognac bun.

Apoi cu ceva brinza pe seara.

A doua zi neaparat o partida de pescuit pe Valea Uzului. Unde neaparat trebuie sa se rupa o visla si sa fii nevoit sa faci miscare vreo doi kilometri. Bineinteles vintul trebuie sa bata pe spatele dezgolit.

Ajuns acasa, se pregateste gratarul cu ceva peste. Nu ala prins de mine ca ala e cit un deget.

Se mai baga niste raci cu usturoi. Se stinge cu o belgiana Orval. Din aia buna care are si ceva drojdie pe fund. Se gusta un pahar de must proaspat. Se mai testeaza o gura de tuica cu ierburi gen anason si busuioc.

Se discuta cu lumea bine mersi. Se merge la culcare.

Pe la ora 2 in mijocul noptii incepe dieta adevarata.  Nici o dieta nu e fara suferinta asa ca totul incepe crunt si rapid cu o durere crunta de stomac. Care tine vreo 5 minute. Dupa alte 10 minute incepe iar. Nevasta te ia la intrebari daca esti bine. Tu zici ca esti, ce sa mai spui.

Trece si episodul asta. Dupa care simti ca vine partea misto.

Te ridici usor, te cari la buda. Unde dai afara tot. Cam 200g din ce ai mincat. Plus vreo 10 grame de transpiratie. Si zici ca o sa fie bine. Nope, dieta asta tine la eficienta.

Nici nu ajungi bine in patul conjugal, ca iar ai nevoi. Si mai dai afara inca vreo 500 grame de chestii. Banui ceva si astept. Schimbam partea si refulam inca vreun kil de diverse. Sub forma de apa. Si tot asa pina nu mai ai ce sa mai scoti din tine pe nici o parte.

Senzatiile sint absolut mirifice. Amorteala, agitatie etc.

Duminica dimineata eram praf.

M-am cintarit. 90 kg imbracat bine. De la 95 cit aveam cind am venit.

Deci da, dieta functioneaza. Usturoi, bere cu drojdie, must, tuica. Atit de simplu. Nu o sa mai fii om vreo doua zile, dar sentimentul ala cate incap hainele din liceu, fara pret 🙂

One thought on “Dieta! Uimitor! 4 kg peste weekend!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *