2017

Incepem sa prin a va ura un sincer La Multi Ani!

Testat bestia pe la munte si pe zapada pe acasa. La munte a fost de o lene surprinzatoare, dar asta nu o face mai neplacuta. Pe zapada tractiunea integrala face toti banii. Intrat in zapada cat rotile si facut loc de parcare.  O bestie draguta si eleganta.

Dar sa revenim la oile noastre. Nu pot sa nu observ tirada de masuri asa zis populiste pe care guvernul actual cam doreste sa le ia. Si au inceput.

Cu eliminarea unor zeci de taxe, printre care si cea de timbru auto. Nimic insa despre recuperarea ei. Dar nimic. in momentul in care legea va intra in vigoare voi cere recuperarea taxei.

Ii dau inainte cu netaxarea unor pensii. Insa au scapat porumbelul si au spus ca vor taxa mai mult salariile mari. Curat socialist. Toata lumea egala.

Au mai crescut salariul minim pe economie. Ca na, avem productivitate.

Primaritza capitalei face scandal ca nu a fost anuntata ca directorul RATB nu a anuntat- ca pleaca in concediu si asa ca din scurt l-a demis. Prieteneste, ca sigur il asteapta alt post cald. Care primaritza a decis ca in afara de pozele cu ea de pe facebook, altceva nu mai face la vedere si transparent.

Nu stiu toate masurile astea populiste. Dar cele pe care le-am vazut prin presa ma sperie putin. Pentru ca este absolut evident ca vor sa acopere altceva. Si ca vor sa faca tot posibilul sa fure cat mai multi bani. Si nu doar asta. Vor si ceva legi care sa dezincrimineze anumite fapte.

Are Moise Guran un post frumos pe tema asta si vi-l recomand. Viitorul doar de aur nu este. Se anunta ceva inflatie, se anunta cresteri de dobanzi Robor (daca ai credit in lei cu dobanda variabila, esti acolo), se anunta organisme de sifonat banii gen Fondul Suveran de Investitii in subordinea guvernului. Se anunta multe vremuri cacacioase. Pe mai multe fronturi. Si nu putem face nimic.

Dragnea face spectacol inutil pentru tara si foarte util pentru el. Desemneaza un prim ministru la misto dupa care se da ofensat si anunta ca nu stie daca poate impiedica lumea sa iasa in strada. Pe bune!!! Cine sa iasa in strada alaturi de tine idiotule? Declaratii de sef de partid parlamentar. Serios. Este incredibil cat de iresponsabili pot fi astia.

Si pe deasupra se anunta o iarna dificila.

Si da, a nins si in Poiana zapada este decenta.

Fiti atenti ca o sa va manance cretinii astia. Si pe mine probabil. Asta daca nu ma car din tara in urmatorii doi ani. Ca mi s-a cam luat.

One thought on “2017”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *